Pretraga
 

Plexr

Što je Plexr?

Centar za estetsku medicinu Regenera u Dubrovniku Vam predstavlja Plexr ( Plasma + Exeresis ) uređaj, najnoviji svjetski trend uklanjanja viška kože bez noža.

Plexr je inovativni uređaj u polju estetske medicine koji revolucionarno zamjenjuje invazivne kirurške zahvate. Plexr uređajem se smanjuje vrijeme oporavka te se izbjegavaju komplikacije tijekom I poslije klasičnog kirurškog zahvata. Jedinstvenost ovog uređaja se ogleda u korištenju plasme , koja je četvrto stanje tvari, kako bi maknuli višak kože te zategnuli kožu koja je ostala po principu sublimacije tkiva. Pritom važno je naglasiti da rezultati koje dobijemo tretmanom Plexr uređaja traju onoliko koliko bi trajali I rezultati dobijeni putem klasičnog zahvata.

Ova sve popularnija metoda u polju estetske medicine ne koristi skalpele, nema rezanja kože, nema krvarenja, modrica niti šavova. Oporavak je bezbolan I učinkovit. Plexr je iznimno precizan uređaj koji ne utječe na okolno tkivo te je idealan za operacije na području koja su jako osjetljiva (npr. vjeđe).

Revolucionarnost Plexr tehnologije leži u procesu sublimacije, ili kako je to u svijetu poznato kao “Soft Surgery”. Koristi ionizirani zrak u kojem se stvara iskra poput munje ¸tj. plazma koja zagrijava tkivo uz jak efekt zagrijavanja I zatezanja kože. Nastaje takozvana biostimulacija tj. poticanje prirodnog procesa obnove kože uz razvoj novog kolagena I pomlađivanja kože.

Opis zahvata

Uređaj izgleda kao deblja olovka s iglom koja se postavlja iznad područja koje je potrebno tretirati. Pritiskanjem okidača dolazi do iskre koja potiče brojne procese obnove kože uz druge efekte. Protiv boli se koristi anestezija u obliku kreme. Nema nikakvih uboda niti krvi. Na mjestu tretmana ostaje crvenilo uz manje kraste koje prolaze kroz par dana.

Kandidati

Kandidati su sve dobne skupine preko 18te godine, a želje postići neke od navedenih korekcija:

 • Uklanjanja i podizanja gornjih i donjih kapaka (gornja i donja blefaroplastika)
 • Zatezanje lica (nekirurški facelift)
 • Zatezanje vrata (nekirurški necklift)
 • Uklanjanje različitih bora i nabora na licu i vratu
 • uklanjanje svih vrsta ožiljaka
 • uklanjanje akni
 • uklanjanje bradavica
 • Ksantelazme
 • Uklanjanje madeža
 • Uklanjanje proširenih pora
 • Uklanjanje strija

Prije odabira zahvata potrbno se konzultirati s našim visokospecijaliziranim timom.

TRUDNICE I PACIJENTI KOJI IMAJU TEŽE AUTOIMUNE BOLESTI NISKU KANDIDATI ZA PLEXER TRETMANE!

Priprema

Prije samoga tretmana potrebno je ukloniti šminku i jake kreme za lice.

Oporavak

Moguća je natečenost i pojava crvenila na području koje se tretiralo. Unutar par dana postoji mogućnost svrbeža i zatezanja na području koje se tretiralo.

Najčešća pitanja

Koliko je tretmana potrebno?
Ovisno o području koje se tretira i stanju kože, potrebno je 1 do 3 tretmana. Rezultati su sve bolji s vremenom, a razmak između tretmana je od par tjedana do par mjeseci. Konačni rezultat se vidi par mjeseci od zadnjeg tretmana.