Pretraga
 

Mesoestetic

Mesoestetic je Španjolska dermo kozmetika. Od osamdesetih godina prošlog stoljeća Mesoestetic uporno radi na razvoju i usavršavanju proizvoda za liječenje niza kožnih promjena i poremećaja. Preparati su podijeljeni u tri skupine. Prva skupina se primjenjuje isključivo u liječničkim ordinacijama i klinikama pod budnim okom specijalista. Druga skupina je po svom sastavu i načinu primjene prikladna za kozmetičare, ona treća skupina, i većini nas najinteresantnija, je namijenjena kućnoj upotrebi što kao post tretmanska njega što kao preparati za svakodnevnu njegu kože. Klinička slika melasme, hiperpigmentacija, akni se lakoćom poboljšava s Dermamelanom, Cosmelanom odnosno Acnelanom. Mesoestetic kemijski pilinzi su ponosni nositelji “BEST PEEL OF THE YEAR” nagrade i to dvije godine zaredom.

Acnelan tretman

U Regenera centru radimo Acnelan tretman proizvođača Mesoestetic koji ima najcjelovitije, najučinkovitije i brzo djelovanje na akne i njihove posljedice.
Acnelan sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®, jedinstvenu kombinaciju aktivnih tvari u borbi protiv različitih čimbenika koji uzrokuju akne. Tretman se radi tri puta, u razmaku od 14 do 21 dan.
Nakon tretmana se stavlja umirujuća maska da se crvenilo lica svede na minimum. Nakon 2-3 dana započinje proces ljuštenja kože koji može potrajati nekoliko dana. Odmah nakon tretmana i za vrijeme ljuštenja kože potrebno je svakodnevno nanositi epitelizirajuću kremu i izbjegavati izlaganje suncu, a važno je i nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom.
Nakon i između tretmana preporuča se koristiti Acnelan pjenu s ureom i klorheksidinom za uklanjanje nečistoća te Acne one kremu koja sadrži m.acne complex.
Kontraindikacije su iste kao i za ostale vrste pilinga: trudnoća i dojenje, preosjetljivost na acetilsalicilnu kiselinu ili na neki sastojak pilinga, liječenje isotretinoinom unatrag minimalno 6 mjeseci, radioterapija ili neki dermatološki zahvat na licu, aktivna bakterijska ili virusna infekcija lica, aktivna autoimuna bolest.
Potrebno je obavijestiti dermatologa o čestim herpes simplex infekcijama lica i u tom se slučaju provodi profilaktička antivirusna terapija.

Mjere opreza
Prije tretmana:

 • 3 tjedna prije tretmana, nemojte raditi bilo kakve druge profesionalne pilinge (dermoabrazija, mikrodermoabrazija, ultrazvučne pilige, itd.).
 • Pet dana prije tretmana ne preporuča se koristiti abrazivne ili nadražujuće tvari; ne preporuča se bojenje, izbjeljivanje, depiliranje ili brijanje područja koje će se tretirati. Za muškarce se preporučuje izbjegavati brijanje minimalno 24 sata.
 • Izbjegavati korištenje solarija i dugotrajnog izlaganja suncu. Pričekati barem jedan tjedan nakon tretmana za tetoviranje ili hijaluronske filere.

Nakon tretmana izbjegavati:

 • Bazene, saune, izlaganje prirodnoj ili umjetnoj svjetlosti i izravnim izvorima topline do 48 sati.
 • Depilacije, epilacije i laserske tretmane je potrebno izbjegavati minimalno 15 dana

Dermamelan I Cosmelan tretman

Jedan od najčešćih estetskih problema kod velikog broja žena su hiperpigmentacije. Boju kože određuju melanin, karoten te hemoglobin. Glavnu ulogu ima melanin, pa kad govorimo o poremećajima pigmentacije, riječ je o promjenama u sintezi melanina. Sama melanogeneza (sinteza melanina) odvija se u posebnim ćelijama kože, poznatima kao melanociti. Oni se nalaze u bazalnom sloju epidermisa.
U Regenera centru dostupna je dubinska analiza kože FotoFinderom kao pregled Woodovom lampom, koji nam pomažu odrediti u kojem je sloju kože došlo do pretjeranog stvaranja melanina, te širok spektar medicinskih pilinga različitim kiselinama za liječenje hiperpigmentacija.
Hit tretman u liječenju hiperpigmentacija u našem centru su pilinzi Dermamelan i Cosmelan, proizvođača Mesoestetic. Oni reguliraju sintezu melanina (melanogenezu) inhibirajući enzim tirozinazu. Ovim tretmanima se liječenje hiperpigmentacija rješava u samo jednom tretmanu. Osim što ujednačavaju boje kože, ovi pilinzi daju i snažan antiage učinak. Svim našim pacijentima, uz individualan pristup, osim tretmana u samom centru predlažemo i najadekvatniji kućni tretman.
Ne zaboravite ono najvažnije u prevenciji hiperpigmentacije – krema sa visokim zaštitnim faktorom neka bude dio vaše rutine tijekom cijele godine!

Global eyecon tretman

Da li ste znali da je koža u području očiju tanja od ostatka kože za 3 do 5 puta te zahtjeva posebnu njegu. Kako bi vama pružili najbolje u našoj ponudi imamo Mesoestetic tretman GLOBAL EYECON – poseban profesionalni tretman za borbu protiv višestrukih nepravilnosti za područje oko očiju.
Tretman se primjenjuje kod sljedećih nepravilnosti :

 • bore i fine linije
 • podočnjaci
 • vrećice ispod očiju
 • spuštene vjeđe

Karakteristike:

 • Global eyecon za borbu protiv višestrukih nepravilnosti u području očiju.
 • Kombinirani protokol za upotrebu sastoji se od različitih kategorija proizvoda: kemijski piling + transepidermalna otopina.
 • Maksimalni terepeutski učinak i minimalno invazivan.
 • Proizvodi razvijeni posebno za ovo područje, visoko tolerantni za oči.

Protokol tretmana:
Na očišćeno područje oko očiju nanosimo 3 sloja pilinga, te ostavimo da djeluje maksimalno 3 minute. Nakon toga slijedi neutralizacija. Nanosimo uljnu otopinu za čišćenje nakon koje slijedi nanošenje periokularne otopine I tretiranje microneedling tehnikom. Za kraj tretmana nanosimo crystal fiber eye masku I ostavljamo je da djeluje 10-15 minuta.

Mesoeclat

Profesionalna mesoeclat metoda osmišljena je da probudi mehanizme obrane protiv starenja kože. To je intenzivni antiage šok tretman koji eliminira bore, dubinski hidratizira i obnavlja površinski sloj kože.
Intezivan, brzo djelujući anti-aging program.

Cjenik

Mesoestetic cjenik

Detaljan cjenik Masoestetic proizvoda možete preuzeti na linku ispod.

 

PREUZMITE CJENIK