Pretraga
 

Profhilo

Što je Profhilo?

Profhilo bi se mogao nabolje opisati kao bio – revitalizator, bio – stimulator, bio – rejuvenator, a mogao bi se nazvati predvodnikom i sudionikom novog smjera u estetskoj medicini.

Tretman Profhilom istovremeno briše umoran izgled lica, nadoknađuje volumen, dubinski hidrira kožu i vraća joj elastičnost. Potpuno prirodnim sastojcima nadoknađuje volumen samo tamo gdje je potreban, bez opasnosti od neprirodnih rezultata.

Kožu potiče na prirodno pomlađivanje te posebnom BAP tehnikom osigurava pravilnu raspodjelu preparata po cijelom području.

profhilo

Opis zahvata

Profhilo se injicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) na način da se na svakoj strani odredi 5 prethodno definiranih točaka na kojima će se injektirati preparat.

U jednom tretmanu lica injicira se ukupno 2 ml Profhilo.  Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga biti će potrebno ponavljati tretmane 1-2 x godišnje (potreba se određuje za svaku pacijenticu posebno, ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima).

Učinak preparata počinje biti vidljiv nakon 1-2 tjedana nakon prve aplikacije sa potpuno razvijenim učinkom mjesec dana nakon druge aplikacije Profhilo.

Profhilo je jedinstven u svom načinu djelovanja; on nije filer, nije mezoterapija, njegovo mjesto je negdje između, no on ima izrazitu sposobnost poticanja proizvodnje vlastitog kolagena i elastina uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline u kožu bez učinka povećanja volumena u području aplikacije.  I to je način na koji Profhilo tretira bore.

Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora uz zdravi i sjajan izgled kože cijelog lica ili vrata (ovisno o regiji koja se tretira).

Kandidati

Tretman je namijenjen pacijentima koji imaju vidljive znakove starenja kože, a obično se radi o osobama u dobi između 37 i 60 godina, dok se kod mlađih osoba koristi za prevenciju starenja kože.

Ukoliko niste sigurni da li je ovaj tretman za Vas možete se konzultirati s našim visokospecijaliziranim osobljem.

Priprema

Nakon odstranjivanja šminke koža se dezinficira, te se po potrebi nanese anestetska krema.

Oporavak

Oporavka nema, moguć je kratkotrajan otok i pojava masnice(jako rijetko), te pojava crvenila na području koje se tretiralo.

Najčešća pitanja

Koliko je tretmana potrebno?

Profhilo je jedan od proizvoda s najvišom koncentracijom hijaluronske kiseline na tržištu, zbog čega u samo dva tretmana potpuno regenerira kožu. Već nakon jednog tretmana pacijenti osjećaju intenzivnu hidrataciju kože koja postaje sjajnija, bore ublažene te se posebna promjena uočava u njezinoj teksturi koja postaje glađa i čvršća.

U slučaju da se radi o vrlo zahtjevnoj koži, tretman se može ponoviti nakon šest mjeseci.