Pretraga
 

SkinPen Microneedling

SkinPen Microneedling Tretman

SkinPen Precision tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje i redukciju bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Cjelokupna struktura kože ostaje netaknuta. Ovaj precizan mikromehanički uređaj osmišljen je za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava strije, bore i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Uređaj sadrži 14 mikroiglica izrađenih od visokokvalitetnog japanskog nehrđajućeg čelika koje u sekundi mogu napraviti čak 1600 mikroskopskih kanala.

SkinPen

Opis zahvata

Tijekom jednog tretmana SkinPen Precision uređaj na vašoj koži stvara oko 2 milijuna mikrouboda. Nastala mikrooštećenja aktiviraju prirodni mehanizam za samoobnovu kože, povisuju razinu faktora rasta, kolagena, obnavljaju kožu kroz slojeve.Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Preciznija je dubina uboda u kožu, brzina motora se sama prilagođava zahvaljujući ‘pametnoj’ tehnologiji, a same iglice ostaju savršeno oštre minimalno 80 min što je izuzetno bitno kada se tretira veća površina kože poput lica i vrata ili lica, vrata i dekoltea. Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke

Kandidati

SkinPen microneedling se pokazao učinkovitim za žene i muškarce s različitim fototipovima kože u rasponu od svijetle do vrlo tamne. Microneedling je odličan tretman kad su u pitanju ožiljci od akni i borba protiv njih. SkinPen microneedling preporučujemo za:

  • Ublažavanje i smanjenje bora
  • Ublažavanje raznih ožiljaka
  • Pomlađivanje lica
  • Zatezanje kože

Ukoliko niste sigurni da li je ovaj tretman za Vas možete se konzultirati s našim visokospecijaliziranim osobljem.

TRUDNICE I PACIJENTI KOJI IMAJU TEŽE AUTOIMUNE BOLESTI NISU KANDIDATI ZA SKINPEN!

Priprema

Preporučuje se 3 do 5 dana prije tretmana prestati koristiti proizvode koji sadrže Vitamin A te svakodnevno nanositi kremu s visokim zaštitnim faktorom.
Prije samoga tretmana potrebno je ukloniti šminku i jake kreme za lice te očistiti lice što će učiniti naši medicinski kozmetolozi.

Oporavak

Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, a koža će na dodir biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcija kože i u roku od 1 do 2 sata stanje bi se trebalo ublažiti, a nakon 5 dana posve normalizirati.Obvezan razmak među tretmanima 30 dana.

Najčešća pitanja

Koliko tretmana treba napraviti?
Za tretiranje dubljih ožiljaka preporučuje se 6 do 8 tretmana, dok se za anti-age i popravljanje teksture prvi rezultati mogu očekivati nakon 3 tretmana.

Koliko dugo se ne smijem izlagati suncu nakon terapije?
Preporuka je izbjegavati sunce i solarije 30 dana nakon tretmana.