Pretraga
 

Biologique Recherche

Biologique Recherche Tretmani

Metodologija Biologique Recherche temelji se na više od četrdeset godina dugom iskustvu s originalnom koncepcijom proizvoda i tretmana. Formule proizvoda sadrže visoke koncentracije aktivnih tvari i sastoje se od prirodnih ili biotehnoloških sastojaka bez mirisa.

Koži se uvijek pristupa na temelju personalizirane dermokozmetičke dijagnoze na osnovi analize trenutnog stanja kože (Instant de Peau©), u cilju postizanja neposredno vidljivog rezultata. Biologique Recherche nudi jedinstvene i personalizirane tretmane sukladne svačijem trenutnom stanju kože koji odgovaraju jednako ženama kao i muškaracima.

Njega Lica 45 minuta

Soin Oxygènant VIP O₂

Regenerativna i revitalizirajuća njega za epidermu, primjerena svim trenutnim stanjima kože. Prirodna ravnoteža kože Vašeg lica, vrata i dekoltea je obnovljena, zaglađena i blistava.

Soin Hydréclat

Hidratantna njega za profinjeniji ten primjerena je svim trenutnim stanjima kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je svijetla a tekstura kože učvršćena.

Njega Lica 60 minuta

Soin Biosensible

Njega koja omogućuje stabiliziranje osobito osjetljivih i reaktivnih trenutnih stanja kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je svjetlija i smirena.

Soin Sébo-Rééquilibrant

Njega koja omogućuje reguliranje izlučivanja sebuma i detoksikaciju trenutnih stanja masne ili kože s aknama. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je očišćena, ujednačena, a pore sužene.

Soin Cryo 3R

Kombinirana njega koja koristi krio štapiće s dekongestijskim i regenerativnim djelovanjem za trenutna stanja zrele i devitalizirane kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je popunjena a višak vode izlučen, te je idealna za vrećice ispod očiju

Njega Lica 75 minuta

Soin Restructurant et Lissant

Njega za popravak epiderme i neposrednu popunjenost za sva trenutna stanja kože. Drenažno djelovanje čini kožu Vašeg lica, vrata i dekoltea glatkom i zategnutom.

Soin Lift C.V.S.

Njega za piling i lifting u kombinaciji s tehnikama učvršćujućeg modeliranja za trenutna stanja zrele kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je zaglađena, profinjenija i tonizirana.

Soin MC 110

Njega za smanjenje bora i borica namijenjena trenutnim stanjima uvele kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je tonizirana i redefinirana. Preporučujemo tri tretmana u razmaku od jednog tjedna, nakon čega ga ponoviti jedanput svaka tri mjeseca.

Cjenik

Biologique Recherche cjenik

Za sve informacije o proizvodima i cijenama Biologique Recherche možete dobiti slanjem upita na info@regeneradubrovnik.com ili pozivom na broj +385 91 1800 700.