Pretraga
 

Dermafrac tretmani

Opis tretmana

DERMAFRAC TRETMANI – metoda kojom se uz pomoć igle u gornje slojeve kože apliciraju revitalizirajući sastojci koji ih unose u dublje dijelove kože gdje djeluju i gdje su najučinkovitiji.

Ciljana skupina

Kandidati su sve dobne skupine preko 18 godina. Preporuča se kandidatima koji imaju problema s gubitakom kose. Preporuča se za pomlađivanje kože, izbjegavanje pigmentacije, celulit i masno tkivo.

Priprema

Tjedan dana prije tretmana se preporučuje izbjegavati Aspirin i druge nesteroidne protuupalne lijekove, kako bi se smanjio rizik krvarenja i pojave modrica tijekom tretmana.

Oporavak

Neposredno nakon tretmana moguća je pojava crvenila, natečenosti te minimalna bol na području koje se tretiralo, što u pravilu nestaje kroz par sati, a u cijelosti za nekoliko dana.

Većina se klijenata odmah nakon tretmana vraća svojim uobičajenim aktivnostima.

Najčešća pitanja

Je li zahvat bolan?
Općenito je dermafrac tretman bezbolan, ali to zavisi i od područja u koje se aplicira.

Koliko regija mogu tretirati jednim tretmanom? Koje regije?
Mogu se tretirati sve regije, najčešće lice, vrat i dekolte.

Smijem li se izlagati suncu nakon dermafraca?
Nakon dermafrac tretmana zabranjeno je izlaganje kože suncu. Izlaganje suncu može umanjiti efekt tretmana. Dakle, dok je crvenilo prisutno i dok se koža ne vrati u normalno stanje ne treba se izlagati suncu. Preporučujemo zaštitu faktorom 50.

Hoću li biti crven/a nakon tretmana?
Nakon tretmana pojava crvenila je normalna i očekivana. Crvenilo će se povući kroz sat vremena, u rijetkim slučajevima kroz par sati.