Pretraga
 

Morpheus8

Revolucija u estetici koja pomiče granice

Predstavljamo Vam najnoviji i jedini uređaj na svijetu koji isporučuje multi-polarnu energiju RF na više slojeva kože  i potkožnog masnog tkiva. SARD tehnologija  je sigurna i učinkovita tehnologija koja nam omogućava da po prvi put remodeliramo lice i oblikujemo tijelo na minimalno invazivan način s maksimalnim učinkom. Iglice prodiru u subdermalno tkivo, koaguliraju masnoću i zatežu vezivno tikvo, a istodobno, usmjerena RF energija zagrijava sve slojeve kože uzrokujući njezino pomlađivanje.

Opis zahvata

Radi se o subdermalnoj RF frakcijskoj tehnologiji za remodeliranje lica i tijela. Morpheus 8 koristi ciljani microneedling s radiofrekvencijom za stimulaciju kolagena i frakcijsko remodeliranje subdermalnog masnog tkiva. Prodirući duboko u kožu i masno tkivo, ovaj tretman zateže, podiže opuštenu kožu te ju zaglađuje što dovodi do efekta mlađeg i svježijeg izgleda. Osim toga, uklanja fine linije i bore, kao i podočnjake, te smanjuje ožiljke od akni, blijedi strije i kirurške ožiljke i uklanja mast.

Morpheus 8 ima sposobnost prodiranja dublje u kožu od bilo kojeg drugog uređaja za mikroiglice, do dubine od čak 8 mm, ovisno o regiji koju tretira. Nakon što prodre u kožu, frakcionirana RF energija kontrolirano zagrijava duboke slojeve kože kako bi revitalizirala kolagen, bez nanošenja štete površini kože. Tijekom tretmana, pacijent može osjetiti peckanje ili toplinu tijekom postupka. Međutim, uređaj ima vrhunsku tehnologiju koja regulira toplinu i čini ga potpuno sigurnim za pacijenta.

Kandidati

Za ovaj tretman kandidat su svi pacijenti koji imaju:

  • Višak masti u predjelu lica i vrata
  • Blagu opuštenost kože na području vrata
  • Neujednačenu i grubu teksturu kože
  • Duboke linije i nabore kože
  • Sitne mnogobrojne borice kod suhe i ispucale kože
  • Ožiljke od akni
  • Ožiljke na licu i tijelu
  • Proširene pore
  • Strije
  • Oštećenja kože od sunca

Ukoliko niste sigurni da li je ovaj tretman za Vas možete se konzultirati s našim visokospecijaliziranim osobljem.

TRUDNICE I PACIJENTI KOJI IMAJU TEŽE AUTOIMUNE BOLESTI NISU KANDIDATI ZA MORPHEUS8!

Priprema

Za Morpheus 8 tretman nema specifične pripreme. Naravno potrebno je da ste zdravi i da u regijama koje se tretiraju nema akutnih upalnih promjena. Kod dolaska na tretman bit će primjenjen lokalni anestetik na kožu.

Oporavak

Odmah nakon tretmana koža će biti blago otečena i crvena, što može potrajati do 3 dana. Ukoliko je tretman rađen na licu, preporučuje se nenanošenje šminke  dok crvenilo i otok potpuno ne prođu, te obavezno nanošenje SPF-a.

Najčešća pitanja

Koliko je tretmana potrebno?
Potrebno je nekoliko dana da se rezultati pojave. Nastavljaju se poboljšavati s vremenom kako se kolagen nakuplja u koži. Finalni rezultat je regenerirana koža s poboljšanom teksturom i mladolikiji izgled. Ovisno o stanju kože pacijenta, naš liječnik radi procjenu plana liječenja.

Prosječno je to 1 do 3 tretmana za najbolje rezultate.